:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Mijn stage bij Badstofonline | Denley

‘Mijn stage bij Badstofonline / Denley’

 Op 3 februari is mijn avontuur begonnen bij Denley Europe BV. Iets spannends voor mij om aan te beginnen, want op mijn snuffelstage van een weekje op de middelbare school na had ik nog totaal geen ervaring met stage lopen.

De opleiding die ik volg is International Business Tweetalig, MBO Niveau 4. Bij deze opleiding leer je veel over het bedrijfsleven, gefocust op het handels- en inkoopstuk en dan natuurlijk op internationaal niveau. Iets waar Denley goed bij aansluit. Denley Europe Bv zit in de bedrijfskleding, giftsets en badstof. Dit doen ze ook op internationaal niveau met hun inkoop en verkoop. Dit heb ik ook zeker ervaren terwijl ik stage liep bij Denley.

Ik heb veel leuke dingen gezien en meegemaakt bij Denley. Het leuke is dat Dennis je écht de kans geeft om mee te kijken en ook erover mee te praten. Je mening word gevraagd en er wordt vaak daadwerkelijk ook wat met je mening gedaan. Ik mocht mee naar klanten en bij klant gesprekken zitten. Hier heb ik heel veel van geleerd, zo zie je hoe het er nou echt in de praktijk aan toe gaat.

Dennis heeft me ook de kans gegeven om twee heel erg leuke projecten aan te gaan waar ik mijn eigen ideeën in mocht verwerken: Een bedrijfskleding plan en een Social Media plan. Beide ideeën zijn bekeken, onder handen genomen en worden nu ook gebruikt. Het leuke hieraan was dat beide opdrachten heel verschillend waren, hierdoor kon ik ook weer verschillende kanten van het bedrijf en wat daar nou bij komt kijken ervaren.

Het bedrijfsleven ervaren heb ik dus ook zeker gedaan bij Denley, omdat het bedrijf uit 6 werknemers bestaat zet iedereen zijn steentje bij op de verschillende delen van het bedrijf en werd ik daarin ook meegenomen, eentonig was het dus zeker niet. Dit blijft je uitdagen en liet me ook met plezier naar stage toegaan.

Ik zou Denley zeker aanraden voor andere studenten, omdat ze bij Denley je ook echt wat willen leren over hoe het nou allemaal werkt. Dit maakt de ervaring een stuk fijner en jou als persoon een stuk bedrijfswijzer. Ook vind ik het als bedrijf een erg mooi bedrijf. Ze zetten zich echt in om het beste product te leveren aan de klant. Met hun wijze keuze assortiment waarbij ook het custom made gedeelte komt kijken zijn de keuzes eindeloos.

Ik heb heel erg genoten van mijn stage bij Denley en kan trots zeggen dat ik hem gehaald heb. Dankjewel Denley Europe BV en alle werknemers voor de fijne, uitdagende en vooral leerzame stage!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!