:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Strandlaken Actie

Actie voor strandlakens

Bent u op zoek naar een strandlaken actie, zodat u deze cadeau kunt doen aan uw relaties, klanten of collega’s? Bij Badstof Online zijn er nu aantrekkelijke acties op  strandlakens:
– 100 full colour bedrukte strandlakens voor maar €16,95 per stuk
– 100 ingeweven strandlakens voor maar €15,95 per stuk
Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Aanbieding strandlakens

Wij hebben vaak mooie aanbiedingen als het gaat om strandlakens. Niet voor niets behoren strandlakens tot onze best verkochte producten. Door hun grote oppervlakte bieden strandlakens uiteenlopende mogelijkheden. Uw bedrijf is op veel plaatsen zichtbaar wanneer uw collega’s of klanten met zo’n strandlaken naar het strand, de sauna of het zwembad trekken.

Ook bij onze acties strandlakens volledig naar uw wens

Badstof Online is de specialist als het gaat om het bedrukken, borduren of inweven van badstof. En dat laten wij graag zien. Na het aanvragen van een offerte, nemen wij altijd persoonlijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Zo weten wij zeker dat we strandlakens leveren die exact voldoen aan uw verwachtingen. Dit geldt ook zeker voor de acties die we aanbieden.

strandlaken actie

Ingeweven hamamdoek

Wij kunnen geheel op maat hamamdoeken inweven, direct vanuit de fabriek. U kiest de kleur, wij doen de rest. Deze hamamdoeken hebben de afmeting van een strandlaken, 100 x 180 cm en hebben de bekende fringles. Mocht u advies willen hebben bij uw ontwerp dan kunt u contact met ons opnemen.

custom geweven hamamdoek

Full colour bedrukte strandlakens

Full colour is een druktechniek waarmee het hele strandlaken bedrukt kan worden. U kan bijvoorbeeld kiezen voor uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding en/of een tekst. Een strandlaken biedt voldoende ruimte om er een echte eyecatcher van te maken.

Ingeweven strandlakens

Bij ingeweven strandlakens, vervlechten wij uw logo en/of bedrijfsnaam al tijdens het productieproces. Dat maakt het mogelijk om de strandlakens van begin tot einde samen te stellen, tot in de kleinste details. Omdat wij rechtstreeks inkopen bij de producent, kunnen we u uitstekend adviseren bij uw wensen voor ingeweven strandlakens.

Custom made strandlaken inweven

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!