:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Over Badstof Online

Badstof Online is al zo’n 20 jaar specialist in badstof. We kunnen diverse collecties direct uit voorraad leveren. Maar meestal kunnen we een opdracht omzetten naar een ‘special’. Een special is een badstofproductie die we op maat laten produceren in een van de fabrieken waar we mee samenwerken. Dat kunnen fabrieken zijn binnen Europa, zoals in Portugal, Spanje of Zwitserland. Maar ook buiten Europa, bijvoorbeeld in Turkije, China of Pakistan.

Badstof bedrukken, borduren of inweven bij Badstof Online

Omdat wij doorheen de jaren goede banden hebben opgebouwd met betrouwbare partners kunnen wij u zekerheid en kwaliteit garanderen. We leveren bedrukte handdoeken vanaf 25 stuks en geweven multicolor jacquard vanaf 100 stuks. Maar ook voor heel persoonlijke wensen hebben wij oplossingen, zoals bijvoorbeeld een handdoek in eigen vorm. We begeleiden u telkens met persoonlijk advies.

Neem contact op met een van onze badstofspecialisten en laat u verrassen door de kennis die wij in huis hebben.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Denley is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in het leveren van badstof. Zo leveren we direct diverse collecties uit voorraad vanaf 25 stuks. Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Vraag direct een offerte aan!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!