:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Douchelaken Borduren

Een douchelaken borduren geeft een mooie uitstraling en is de ideale techniek om uw logo of naam aan te brengen op douchelakens uit voorraad. Badstof Online is gespecialiseerd in het borduren van douchelakens. Een borduursel met uw naam op een douchelaken gaat lang mee en heeft een chique uitstraling. Bovendien moet het borduren niet gebeuren tijdens het productieproces van de handdoek. Het kan dus altijd bij bestaande douchelakens worden gedaan. Een bestelling plaatsen kan al vanaf 25 stuks.

De kosten van een douchelaken borduren

Hoeveel het kost om een douchelaken te borduren hangt af van het aantal steken waaruit het borduursel is opgebouwd. Om de prijs laag te houden, kunnen er minder steken worden geplaatst. Maar u zal het bij ons nooit tegenkomen dat er zo weinig steken zijn gebruikt dat er maar een derderangs borduursel overblijft. Kwaliteit blijft voorop staan. Daarom vindt u bij ons ook niet de bodemprijzen van de markt. Wij onderscheiden ons door hoge kwaliteit te leveren met een degelijke service tegen scherpe prijzen.

Direct douchelakens laten borduren bij Denley

Bent u geïnteresseerd in het laten borduren van douchelakens? Vraag dan direct een offerte aan. Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

full colour 720 dpi

Snelle levering

Hoge kwaliteit

BEnt u op zoek naar andere maten of juist een geborduurde douchelaken? 

Op deze pagina vindt u verscheidene mogelijkheden om douchelakens te borduren of te bedrukken. Er is ook keuze tussen verschillende formaten. Naast douchelakens van 70 x 140cm leveren wij ook andere afmetingen. Via de linken hieronder navigeert u vlot naar deze productpagina’s

Andere afmeting: 

Borduren:

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!