:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Badstof borduren

Badstof borduren met uw bedrijfsnaam of logo

Wilt u graag een naam of logo op uw handdoek, bijvoorbeeld om aan uw klanten te geven? Dan is het laten borduren van de handdoeken uitstekend geschikt. Bij Badstof Online kunt u uw badstof borduren voor verschillende doeleinden. Wij leveren vanaf 25 stuks prachtige geborduurde handdoeken met bijvoorbeeld uw naam of logo.

badstof borduren

Badstof BORDUREN VOOR BEDRIJVEN: Handdoeken

Wilt u graag eigen handdoeken met uw logo of naam? Dan helpt Badstof Online u aan een strak en mooi eindresultaat. Wij leveren vanaf 25 stuks. De bezorging gebeurt binnen de twee weken. Voor meer informatie over het borduren van handdoeken kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor een prijsopgave kunt u vrijblijvend onze offerteformulier invullen. We antwoorden binnen de 24 uur.

U kan zelf ook nog kiezen tussen verschillende kwaliteitsniveaus. Hoe meer steken er zijn gebruikt om het borduursel te maken, hoe hoger de kwaliteit en ook de prijs. We hebben ook opties voor een lagere prijs, maar dit betekent minder steken en dus ook een lagere kwaliteit.

Afhankelijk van het ontwerp kunnen wij u adviseren over het formaat en de technische mogelijkheden.

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN Badstof BORDUREN

De mogelijkheden bij het borduren van handdoeken is enorm. Dankzij onze professionele machines zijn wij in staat om diverse unieke borduurtechnieken aan te bieden. Zo hebben wij de standaard 2D borduring zoals u waarschijnlijk al kent. Maar ook 3D borduringen waarbij we foam onder de garens verwerken. Hierdoor ontstaat er diepte in het logo. De nieuwste techniek die we kunnen aanbieden is de badstofborduring, hierbij lijkt het alsof de handdoek is ingeweven.

Afhankelijk van het ontwerp kunnen wij u adviseren over het formaat en de technische mogelijkheden.

HOGE KWALITEIT BORDUREN

Wanneer u handdoeken laat borduren ter promotie van uw bedrijf wilt u natuurlijk dat de kwaliteit gewaarborgd is. Wij garanderen een handdoek met hoge kwaliteit door onze professionele apparatuur en ervaring in het borduren van de handdoeken. De kwaliteit heeft vooral te maken met het aantal steken dat in de borduring zit. Hoe meer steken, hoe hoger de kwaliteit en ook de prijs. We hebben ook opties voor een lagere prijs, maar dit betekent minder steken en dus ook een lagere kwaliteit.

Badstof borduren door Badstof Online

Wilt u ook eigen handdoeken met uw logo of naam? Dan helpen we u bij Badstof Online graag aan een strak en mooi eindresultaat door deze in de handdoek te borduren. Wij leveren vanaf 25 stuks, waarna deze binnen twee weken worden bezorgd. Voor meer informatie over het borduren van de handdoeken kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor een prijsopgave kunt u vrijblijvend onze offerteformulier invullen. Binnen 24 uur voorzien we u van een passend antwoord op uw vraag.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!