:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Gastendoek Inweven

Gastendoek inweven met uw logo

Het inweven van een gastendoek kan alleen tijdens het productieproces. Voor ons geen enkele probleem, want Denley doet rechtstreeks zaken met de fabrikanten. Wij kunnen u optimaal adviseren over welke ontwerpen voor deze techniek geschikt zijn en welke niet.

Gastendoeken inweven

Gastendoek inweven: Welke technieken zijn er mogelijk?

Er zijn verschillende technieken om gastendoekjes in te weven. Iedere soort heeft zijn voor- en nadelen. Hieronder staan de drie meest gebruikte technieken kort beschreven.

Jacquard inweving

Deze techniek wordt ook wel all-over inweving genoemd. Uw tekst of logo wordt hierbij over de gehele gastendoek ingeweven. De kwaliteit van de gastendoekjes gaat daarbij niet verloren. Door een beperking op het weefgetouw ligt het minimumaantal over het algemeen hoger dan bij jacquard inweving.

Ingeweven douchelake

Reliëf inweving

Reliëf inweving, of hoog- laag inweving, geeft een chique uitstraling. De levertijden zijn kort en het minimumaantal stuks ligt laag.

strandlaken

Boord inweving

Bij deze techniek wordt uw tekst of logo in de boord van de gastendoekjes ingeweven. Dit betekent dat het ontwerp niet te groot kan zijn. Wij kunnen uw tekst of logo controleren en u adviseren mochten er aanpassingen nodig zijn. De kwaliteit van een boord inweving is uitstekend.

boordinweving Trespa

Direct uw gastendoekjes laten inweven bij Denley

Heeft u interesse in mooie gastendoekjes met uw naam of logo erop? Vraag dan nu een offerte aan of neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!