:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Gastendoek Borduren

Gastendoek borduren vanaf 10 stuks

Een gastendoek borduren kan al vanaf 10 stuks. U kiest voor uw bedrijfslogo of zelfs voor de individuele namen van uw personeelsleden. Met de ervaring die wij hebben, durven we gerust zeggen dat we werken met een van de betere borduurstudio’s. Wij zorgen ervoor dat uw logo altijd goed uitkomt op het gastendoekje. Mochten wij twijfelen bij een ontwerp, dan zullen wij u nog adviseren om het ontwerp aan te passen, zodat u uiteindelijk in alle tevredenheid uw geborduurde gastendoekjes kunt ontvangen.

Gastendoekjes borduren

Gastendoek borduren: Waar moet u opletten als u gastendoekjes laat borduren?

Wanneer u gastendoekjes laat borduren zijn er enkele dingen waar u op moet letten om te komen tot de oplossing met de beste kwaliteit op maat van uw wensen. 

Dit zijn enkele aandachtspunten:

  • De hoogte van de kleinste letters mag niet onder 5 mm. Als u ons uw logo stuurt, kunnen wij dit voor u controleren
  • De goedkoopste aanbieders maken gebruik van minder steken in het borduursel. De kosten liggen daarbij wel lager, maar zeker ook de kwaliteit.
  • Zorg dat uw logo, boodschap of naam niet te groot geborduurd wordt. De prijs van een borduursel is dan onevenredig ten opzichte van het gastendoekje en het verliest een groot deel van zijn functionaliteit.

Nu uw gastendoekjes laten borduren bij Badstof Online

Wilt u meer weten over onze service, of hebt u interesse om gastendoekjes laten bedrukken? Vraag gerust een offerte aan! Mocht u nog vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!