:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Maatwerk

Denley is dé specialist van maatwerk badstof

Waarom kiezen voor Denley? De kracht ligt bij het selecteren van de juiste leveranciers die zich onderscheiden door het accepteren van kleine aantallen, een diversiteit aan technieken en levertijden, maar ook door maatschappelijk verantwoord ondernemen, zoals het gebruik van gerecyclede garens. Zeker in deze tijd waarin de oplagen omlaag gaan, maar de orderfrequentie stijgt, worden deze aspecten steeds sterkere troeven. Wij begrijpen als geen ander dat u zich wil onderscheiden. Precies  dat kan u bereiken met een custom made artikel en nieuwe technieken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Badjas met logo

Wat is er allemaal mogelijk?

Wij denken verder dan de standaard handdoek. Wij staan voor maatwerk. Kies bijvoorbeeld eens voor een heel andere vorm. Een ronde handdoek is tegenwoordig ook populair. Of een gepersonaliseerde handdoek met een mooie verpakking eromheen. We kunnen het allemaal regelen, met inlay of met kaart.

Als u dat wenst, zorgen wij zelfs voor de volledige afhandeling, tot en met de distributie naar uw relaties. Andere mogelijkheden zijn een verjaardagservice, of een ander soort giftset zoals een handdoek met bidon, of strandlaken met bijpassende strandtas.

Ook kunnen wij, mocht u dat makkelijk vinden, de complete fullfilment doen. Dat betekent ook de distributie naar uw relaties verzorgen. Denk verder nog aan een verjaardagservice, of een ander soort giftset zoals een handdoek met bidon, of strandlaken met bijpassende strandtas.

Maatwerk Badstof Online

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!