:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Groothandel in badstof

Als groothandel in badstof kunnen wij al vanaf 25 stuks diverse badstofproducten leveren van de hoogste kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het personaliseren van badstof met uw naam of logo door middel. daarvoor beheersen wij een heel arsenaal aan technieken. Voor alle soorten badstof bent u bij groothandel Badstof Online op de juiste plek.

Groothandel badstof

Groothandel Badstof Online

Badstof wordt veel gebruikt en duikt dus op veel plaatsen op. Wij kunnen badstof leveren met uw bedrijfsnaam of logo om te gebruiken ter promotie of als relatiegeschenk voor klanten. Als groothandel in badstof kunnen we u helpen aan grote hoeveelheden waar uw logo of een afbeelding groot zichtbaar is.

Daarvoor hebben wij verschillende technieken in huis, zoals bedrukken, borduren en inweven. Zo kunnen we voor elke type badstof en op maat van uw wensen de juiste techniek kiezen en het beste resultaat bieden.

Groothandel voor al uw maatwerk

Maatwerk staat bij ons centraal. Ieder project is anders en dus kijken we graag samen met u naar de beste opties voor uw specifieke wens. U kunt zich onderscheiden met een custom made handdoek, badjas of hamamdoek, om op een originele manier zichtbaar te zijn.

Wij beschikken als groothandel over de kennis om tal van technieken toe te passen en op iedere stof het mooiste resultaat te behalen. Zo kunnen we onder meer reliëf creëren, haarscherpe foto’s afdrukken, of borduren in iedere kleur. Altijd voor u op maat.

Groothandel in badstof

Dé specialist in badstof

Badstof Online is al 20 jaar een gespecialiseerde groothandel in badstof. Wij hebben doorheen de jaren ruime kennis en ervaring opgedaan, zodat we u optimaal kunnen helpen met uw wens. Door middel van de juiste leveranciers, die kleinere aantallen kunnen leveren, en het hanteren van diverse technieken en levertijden garanderen wij de hoogste kwaliteit.

Wij willen ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom gebruiken we gerecyclede garens. 

Als het op badstof aankomt, zijn wij gewoon de beste keuze!

Groothandel badstof online

Profiteer van de groothandel in badstof

Wilt u uw bedrijf op een unieke manier tonen en u zo onderscheiden van de anderen? Kijk dan naar het aanbod van groothandel Badstof Online. U vindt bij ons een ruim gamma aan badstofproducten, dat u een persoonlijke touch kunt geven.

Heeft u nog vragen, of wilt u meer informatie over onze producten of technieken? Neem dan gerust contact met ons op. Dan bespreken we snel wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!