:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Microfiber handdoeken

Wilt u goed voor de dag komen met een uniek relatiegeschenk? Kies dan voor microfiber handdoeken! Wij kunnen uw handdoek voorzien van uw eigen logo, ontwerp of spreuk. Het bedrukken kan over de hele oppervlakte, full colour aflopend en enkel- of dubbelzijdig. Wij hebben standaard witte exemplaren op voorraad, zodat we elke gewenste kleur kunnen leveren. Door middel van high-end druktechnieken garanderen we een heel hoge kwaliteit in een niet te evenaren resolutie. 

full colour

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Vanaf 25 stuks

EEN MICROFIBER HANDDOEK OF TRADITIONELE KATOENEN HANDDOEK?

Een microfiber handdoek heeft veel voordelen en nauwelijks nadelen. Een microfiber handdoek krimpt niet, wat bij een katoenen handdoek wel kan gebeuren. Wij sublimeren de  handdoeken, waardoor de bedrukking in de vezel wordt opgenomen. Dat maakt dat de handdoek niet snel vaal wordt. Het zorgt ook voor een hogere resolutie en een beter eindresultaat dan bij een katoenen handdoek. Bij hoge aantallen zijn microfiber handdoeken goedkoper dan katoenen handdoeken, omdat de grondstof polyester goedkoper is dan katoen. 

Nog een voordeel: een sublimatiedruk is al mogelijk bij kleine aantallen. Levering vanaf 25 stuks, met een levertijd van 2 weken!

microvezeldoek bedrukken

MICROFIBER TERRY OF SUEDE?

Wij delen handdoeken op in 2 soorten kwaliteiten, Terry en Suède. De Terry polyester handdoek heeft lusjes, net als een katoenen handdoek. Deze stof is zachter en voller, vergelijkbaar met een katoenen handdoek. De suède kwaliteit heeft geen lussen en is platgeweven. Hierdoor is de handdoek licht van gewicht, scherp te bedrukken, heel compact en voordeliger. Dat maakt de stof ideaal voor backpackers en kampeerders. 

Microfiber terry

microvezeldoek bedrukken suede

microfiber suède

Bent u geïnteresseerd in onze microfiber handdoeken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!