Keukendoek

Badstofonline.be levert al vanaf 150 stuks geheel op maat keukendoeken: handdoeken voor in de keuken. Deze keukendoeken zijn beperkt tot 2 kleuren jacquard inweving waarbij wit een vaste kleur is. De andere kleur kan u kiezen. Bij grotere aantallen kunnen wij meerdere pms kleuren inverven. 

Keukendoeken als relatiegeschenk of promotieartikel

Zoekt u een relatiegeschenk of promotioneel artikel dat jaren lang in gebruik blijft? Dan is een keukenset een goed idee.

De hoge kwaliteit en professionele afwerking garanderen u een geschenk dat sterk is en niet snel slijt. Onderzoek heeft al uitgewezen dat consumenten niet snel handdoeken voor de keuken weggooien, ook niet als ze die niet mooi vinden.

Omdat een keukenset een lange levensduur heeft, is het een duurzaam product en levert het een grondig klantencontact op. Iedere keer dat uw relatie uw vaat- of keukenhanddoek gebruikt, komt uw bedrijfsnaam onder de aandacht!

Wilt u meer informatie over het laten aanmaken van keukenhanddoeken of keukensets? neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar onze keukendoek specialisten via 0031-497534647 of stuur een mail naar info@denley.nl. u ontvangt dan binnen 1 werkdag een reactie.

Keukendoeken

FuLL colour 720 dpi

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47