Douchelakens bedrukken, borduren of inweven

Denley is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in het leveren van douchelakens. Dit is al mogelijk vanaf 25 stuks. We staan voor kwaliteit en leveren snel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact op voor advies.

Douchelaken met Logo

Denley is dé specialist als het gaat om het bedrukken van een douchelaken. We hebben meer dan 20 jaar ervaring met badstof en blijven nieuwe druktechnieken ontwikkelen. 

Bedrukken

Hebt u een ontwerp in full colour, of een andere opmaak die technisch niet mogelijk is om te weven, dan kiest u het beste voor een bedrukt douchelaken. Hoe beter uw design, hoe beter het eindresultaat. Onze machines kunnen tot 720 DPI op ware grote printen. De bedrukte douchelakens lijken dan wel posters! Wij leveren bedrukte douchelakens vanaf 25 stuks, direct uit de fabriek. U bent verzekerd van topkwaliteit douchelakens tegen scherpe prijzen met een snelle levertijd!

Borduren

Douchelakens borduren wij in Nederland. Wij hebben er voor gekozen om geen productie uit te voeren. Op  die manier kunnen wij flexibiliteit en specialisme blijven garanderen. We werken al 15 jaar met dezelfde borduurstudio die weet hoe het moet. Borduursel plaatsen we zelden heel groot op de douchelakens. Hoe groter het borduursel, hoe duurder het douchelaken wordt. De borduurprijs moet in verhouding blijven met die van het douchelaken. Wilt u uw logo of ontwerp groter op de handdoek, dan adviseren wij om te kiezen voor een bedrukt of een geweven douchelaken.

Inweven

Douchelakens weven geeft de meest chique uitstraling. Wij verven de garens in de kleuren die u wenst. Daarna gaan we de handdoek weven met uw ontwerp. De geweven douchelakens leveren wij direct vanuit de fabriek. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij kiezen uit diverse productie locaties. zo heeft u altijd een goede prijs, snelle levertijd en duidelijke communicatie.

Waarom kiest u voor een douchelaken?

Een douchelaken is een middenmaat handdoek van 70 x 140 cm. De meeste mensen kiezen voor deze maat als ze net iets meer willen dan een standaard handdoek afmeting van 50 x 100 cm of als ze een strandlaken van 100 x 180 cm te groot of te prijzig vinden. Tijdens het afdrogen biedt een douchelaken net wat meer comfort dan een handdoek. En toch neemt het niet veel meer ruimte in uw tas in, als u het meeneemt om te gaan sporten. Tijdens het afdrogen heeft het laken net wat meer comfort dan een handdoek terwijl deze niet veel meer ruimte in uw tas vult mocht u deze douchelaken gebruiken voor of na het sporten.

gepersonaliseerde douchelakens
strandlaken

Douchelaken als relatiegeschenk geven?

Wilt u als relatiegeschenk gepersonaliseerde douchelakens kunnen geven, met daarop uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of slogan? Badstof Online heeft jarenlange ervaring in gepersonaliseerde badstof. U kunt bij ons al bestellen vanaf 25 stuks. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag gerust een offerte aan en wij geven u persoonlijk advies.