:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Douchelaken Inweven

Wij krijgen veel vragen binnen over wat het precies inhoudt om een douchelaken in te weven. Voor wie er niet dagelijks mee bezig is, kan het inderdaad lastig zijn om een zicht te krijgen op wat wel en niet kan bij het inweven van douchelakens. Er zijn diverse technieken en iedere techniek heeft zijn kenmerken. Het inweven van douchelakens inweven is niet zomaar even geregeld. De levertijd voor het inweven van de douchelakens bedraagt 5 weken met een minimale afname van 150 stuks.

Bij Denley zijn we hierin gespecialiseerd en we adviseren u graag over het inweven van douchelakens.

Douchelaken inweven, de verschillende technieken

Hieronder vindt u de drie meest gebruikte technieken voor het inweven van douchelakens, met de bijbehorende voor- en nadelen:

Jacquard inweving

Deze techniek wordt ook wel all-over inweving genoemd. Hierbij is er geen  kwaliteitsverlies. Dat maakt het ideaal om uw naam of logo tot uiting te brengen. Echter, niet elk ontwerp is technisch mogelijk. Dat heeft te maken met de beperkingen op het weefgetouw. Hierdoor ligt over het algemeen het minimumaantal wat hoger dan bij de andere twee technieken voor het inweven van douchelakens.

Boord inweving

Bij een boord inweving wordt uw naam of logo in de boord geweven. Het oppervlak waarop uw naam of logo wordt ingeweven, is dus kleiner. De kwaliteit is uitstekend. Boord inweving is een simpele techniek, wat maakt dat de levertijden kort zijn en wij al kunnen leveren vanaf kleine aantallen.

Reliëf inweving

Deze techniek wordt ook wel hoog- laag inweving genoemd. Deze manier van inweven geeft uw douchelaken een bijzonder chique uitstraling. Ook bij reliëf inweving zijn de levertijden kort en liggen de minimumaantallen laag. Let wel op: bij deze techniek kan douchelaken maar 1 kleur hebben en op de ‘lage’ delen van het reliëf is de absorberende kracht iets minder. In de praktijk zult u hier echter geen last van hebben.

Direct douchelaken inweven bij Badstof Online

Wilt u graag douchelakens laten inweven? Vraag dan direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!