:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Badjas bedrukken

Badjassen laten bedrukken vanaf 25 stuks

Badjassen met een stijlvolle opdruk zijn een mooi geschenk voor uw personeel, gasten, of zakenrelaties. Wij kunnen badjassen voorzien van een logo, naam of  afbeelding. Zo leveren we bedrukte badjassen aan hotels en sauna’s. Maar we kunnen iedereen voorzien van een mooie bedrukking op maat. Alles om u een gepersonaliseerde badjas te bezorgen. 

Badjassen laten bedrukken kan al vanaf 25 stuks. Vraag advies, of meteen een offerte!

Technieken voor badjas bedrukken

Wij hebben meerdere technieken in huis om uw badjes te bedrukken. Dat geeft verscheidene mogelijkheden op het vlak van kwaliteit, kleur, aantallen en ontwerp. De technieken die we kunnen toepassen zijn:

  • Digitaal direct print: dit is een techniek die heel goed is om witte badjassen te bedrukken en zorgt voor een mooi resultaat.
  • Digitaal reactief gedrukt: deze techniek laten we rechtstreeks tijdens het productieproces aanbrengen, hierdoor krijgt u een hoge kwaliteit print met alle leuke designs die u maar kan ontwerpen.
  • Sublimatieprint: bij deze techniek wordt er hittegevoelige inkt gebruikt om het te laten hechten aan de badjas. Dit is mogelijk vanaf een minimale afname van 25 stuks.
Badjas bedrukken

Promoot uw bedrijf met een bedrukte badjas

Het bedrukken van een badjas is een interessante en originele manier om uw bedrijf te promoten. Door uw huisstijl te verwerken in een custom made badjas, wordt uw bedrijf vanzelf zichtbaar in bijvoorbeeld zwembaden, wellnesscentra, of hotels.

U kan uw bezoekers verwennen met een mooi exemplaar waarop uw bedrijfsnaam prijkt. Wij kunnen leveren in grote aantallen. Zo bent u zeker van een prachtig bedrukte badjas voor al uw gasten.

badjas laten bedrukken

Badjas met logo of bedrijfsnaam

Niet alleen is het mogelijk om een logo of bedrijfsnaam op een badjas te drukken. U kan ook kiezen voor persoonlijke bedrukking. De badjas wordt nog verder gepersonaliseerd door die met een naam te bedrukken. Dat biedt een uniek en persoonlijk relatiegeschenk. Of het is een manier om medewerkers in het zonnetje te zetten met hun eigen badjas.

Wij kunnen de badjas met opdruk volledig op maat maken en adviseren u graag over de mogelijkheden. We antwoorden op uw vraag binnen de 24 uur.

Badjas bedrukken vanaf 25 stuks

Bij Badstof Online hebben we jarenlange ervaring met het bedrukken van badjassen en laten we graag uw wensen tot uiting komen. We leveren de custom badjassen direct uit voorraad vanaf 25 stuks.

U kunt kiezen uit talloze soorten badjassen met opdruk. Zo zorgen we ervoor dat uw bedrijfsnaam, logo of afbeelding in hoge kwaliteit komt op de door u gewenste kamerjas. U ontvangt de bedrukte badjassen binnen de 2 weken.

badjas laten bedrukken

Laat uw badjas bedrukken

Zoals u ziet, zijn er heel wat mogelijkheden om uw logo op een badjas te drukken. Voor elk soort badjas met opdruk is er weer een andere ideale druktechniek.

Bent u benieuwd welke druktechniek het beste is voor uw badjassen en wilt u snel persoonlijk advies? Vraag dan een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!