:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Strandlaken Bedrukken

Veel van onze klanten laten strandlakens bedrukken. Strandlakens hebben een groter oppervlak en dat biedt meer mogelijkheden om te bedrukken. Een strandlaken wordt gebruikt om mee te nemen naar het zwembad, de sauna of naar het strand. Daardoor wordt het ook door anderen opgemerkt; ideaal voor de zichtbaarheid van uw bedrijf. Bedrukte strandlakens zijn een van de meest verkochte artikelen. Wij kunnen vanaf 25 stuks direct vanuit de fabriek strandlakens bedrukken.

Als specialisten vinden wij het een erezaak om het logo of de reclame op uw handdoek de nauwkeurige zorg te geven die het verdient. Het voordeel van een bedrukte handdoek is dat dit full colour kan. Dat houdt ook in dat er een waaier aan mogelijkheden is. We nemen daarom graag persoonlijk contact met u op vooraleer wij uw strandlaken bedrukken. Zo kunnen we onder meer bepalen welke techniek het beste is voor uw situatie. We willen er zeker van zijn dat het bedrukte strandlaken aan uw wensen voldoet. 

Strandlaken bedrukken: Zitten hier nadelen aan?

Een mogelijk nadeel is dat het door de vele technieken, kwaliteiten en prijzen moeilijk voor u is om de juiste keuze te maken. Als specialisten zoeken wij daarom samen met u naar een oplossing op maat. We kunnen onze prijzen scherp houden, onder meer door in te kopen bij verschillende fabrikanten over de hele wereld. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Handdoek bedrukken met logo

BENT U OP ZOEK NAAR ANDERE MATEN OF JUIST EEN BORDURING?

Op deze pagina vindt u verscheidene mogelijkheden bij elkaar om handdoeken te bedrukken of te borduren. Er is ook keuze tussen verschillende formaten. Naast strandlakens van 100 x 180 cm leveren wij ook andere afmetingen. Via de linken hieronder navigeert u vlot naar deze productpagina’s

Andere afmetingen:

Borduren:

FuLL colour 720 dpi

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!