:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Badstof inweven

Badstof inweven met uw logo of bedrijfsnaam

Wilt u badtextiel met uw logo, tekst of afbeelding? Badstof inweven geeft een prachtig en duurzaam resultaat. Badstof Online is gespecialiseerd in het inweven van badstof en helpt u graag aan uw eigen gepersonaliseerde geschenken. Hiermee krijgt u de beste resultaten en profiteert u van originele relatiegeschenken voor uw bedrijf.

Badstof inweven Bij Badstof Online

Het inweven van badstof is een bijzonder proces dat zorgt voor strakke en nette resultaten. Bij het inweven wordt uw logo of ontwerp in de structuur verwerkt. Dit betekent dat het al bij het productieproces gedaan wordt. Bij het vervaardigen van de badstof wordt de tekst of afbeelding meteen in de stof verweven. Dat zorgt voor een duurzaam resultaat, want het wordt niet op het materiaal gedrukt, maar zit in het materiaal. Het inweven van een badstof geeft mooie resultaten, die u kan gebruiken als relatiegeschenk, maar bijvoorbeeld ook in eigen hotels of wellnesscentra.

handdoeken badstof inweven

Badstof inweven: de technieken

Wij hanteren bij Badstof Online drie verschillende technieken voor het inweven van badstof: 

  1. Jacquard inweving

Bij een jacquard geweven handdoek worden de garens ingeverfd in de gewenste pms kleur. Pas daarna wordt de handdoek geweven in het gewenste ontwerp. Deze techniek geeft een hoogwaardige uitstraling. Uw handdoek zal jarenlang worden gebruikt. Helaas zijn bij deze techniek niet alle ontwerpen mogelijk. Het aantal kleuren is beperkt. Onze badstof specialisten kunnen u hier goed in adviseren. Vaak komen we tot een mooie oplossing. 

  1. Boordinweving

Bij een boordinweving wordt uw logo of tekst in de boord ingeweven. dit kan tot maximaal 4 vier kleuren en geeft een iets rustigere uitstraling. 

  1. Reliëfinweving

Bij een reliëf-inweving is de handdoek geheel geverfd in 1 kleur. Uw logo of tekst worden lager geweven, waardoor er geen lussen zitten op deze positie. dit geeft een luxueuze uitstraling.  De gewenste tekst of afbeelding heeft dezelfde kleur als de rest van de handdoek.

badstof strandlaken inweven

Specialist in badstof inweven

Met de verschillende technieken die mogelijk zijn om uw badstof in te laten weven is het van belang dat u de juiste keuze kan maken. Met onze ervaring bij Badstof Online staan we u graag bij om te kiezen voor de meest geschikte techniek. Welke keuze dat wordt, heeft alles te maken met het eindresultaat dat u wenst. Onze specialisten gaan dan aan de slag om uiterst nauwkeurig in te weven. Zo krijgt u de mooiste handdoeken met daarin verweven uw eigen logo, naam of afbeelding.

badstof inweven

Eigen ingeweven handdoeken

Wilt u ook handdoeken met uw logo? Het is een chique cadeau voor relaties.

Badstof Online adviseert u over de juiste technieken en laat dan de badstof vakkundig inweven. Wij leveren vanaf 100 stuks. Wilt u meer weten over het inweven van badstof of hebt u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact op met ons, of vul de offerteaanvraag in.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!