:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Sporthanddoek Inweven

Sporthanddoek inweven

Voor een gepersonaliseerde sporthanddoek van hoge kwaliteit zit u bij Denley goed. 

De techniek van sporthanddoeken inweven zorgt voor een echte professionele uitstraling. U kan uw naam of logo op een mooie manier laten verwerken in uw sporthanddoek. Met een sporthanddoek die is ingeweven bij Denley onderscheidt u zich van de rest. Inweven van sporthanddoeken is al mogelijk vanaf 150 stuks.

Strandlakens met logo inweven

Sporthanddoek inweven: de Verschillende technieken

Het inweven van sporthanddoeken kan met verschillende technieken. De eerste is Jacquard inweving. Bij deze techniek wordt het logo over de gehele handdoek geplaatst. Vooraf moet dan wel worden bepaald of het technisch mogelijk is om uw logo over de gehele sporthanddoek in te weven.

Een andere mogelijkheid is reliëf inweving. Bij deze techniek wordt uw naam of logo als het ware uitgeschoren. Dit geeft een chique uitstraling.

Ten slotte kan ook boordinweving. Hierbij wordt uw naam of logo in de boord van de sporthanddoek ingeweven. Dit zorgt over het algemeen voor een rustige uitstraling.

Sporthanddoeken bedrukken

Direct sporthanddoeken laten inweven bij Denley

Sporthanddoeken inweven is specialistenwerk. Bij Denley zijn we zulke specialisten. Bent u geïnteresseerd in een ingeweven sporthanddoek? Vraag dan direct een offerte aan! Als u vragen heeft kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Sporthanddoek inweven

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!