:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Handdoek Borduren

Handdoeken zijn uitermate geschikt om te borduren. In veel gevallen levert dat een beter, mooier en duurzamer resultaat op dan handdoeken bedrukken. Mensen kiezen er vaak voor om een handdoek te borduren met een naam of een logo. Bedrijven gebruiken een geborduurde handdoek graag als relatiegeschenk of als promotiemiddel voor meer naamsbekendheid. Geborduurde handdoeken zijn ook geschikt voor sportverenigingen, bijvoorbeeld om ze als bedankje aan leden te geven. Wij leveren geborduurde handdoeken met naam en logo aan particulieren en aan bedrijven. Levering is mogelijk vanaf 25 stuks. Ze worden binnen de 2 weken bezorgd.

Handdoeken borduren

Handdoek borduren bij badstofonline

Badstof Online garandeert u een geborduurde handdoek van hoge kwaliteit. Ons uitgebreid en professioneel machinepark stelt ons in staat om vrijwel elk motief te borduren. Daarbovenop bieden we een ruime keuze aan kleuren!

Veel kleurmogelijkheden

Snelle levering

Hoge kwaliteit

VERSCHILLENDE FORMATEN OM TE BORDUREN OF BEDRUKKEN

Op deze pagina vindt u verscheidene mogelijkheden bij elkaar om handdoeken te borduren of te bedrukken. Er is ook keuze tussen verschillende formaten. Naast handdoeken van 50 x 100cm leveren wij ook andere afmetingen. Via de linken hieronder navigeert u vlot naar deze productpagina’s

Andere afmeting: 

Bedrukken:

Kwaliteit van een handdoek borduren

Er zijn verschillende opties om handdoeken te borduren. Wie kiest voor borduursel met veel steken, kiest voor een hoge kwaliteit. Borduren met minder steken kan ook. De prijs daarvan is lager, maar uiteraard is daarbij ook de kwaliteit lager dan bij meer steken. 

Voor meer informatie of een prijsopgave over het borduren van handdoeken kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij voorzien u binnen 24 uur van een passend antwoord.

Classic handdoeken

30 x 50 cm

50 x 100 cm

70 x 140 cm

100 x 180 cm

Bamboo handdoeken

30 x 50 cm

50 x 100 cm

70 x 140 cm

Deluxe handdoeken

60 x 110 cm

70 x 140 cm

50 x 100 cm

100 x 180 cm

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!