Blog

recycled polyester handdoek

Gerecyclede badstof

Badstof van gerecyclede materialen U zult het overal wel ergens gezien hebben, gerecycled katoen of gerecycled polyester. Helaas zien we een ontwikkelingen waar wij als

Lees meer
heimtextil

Heimtextil 2020

Ook dit jaar is Denley Badstof Online aanwezig op de Heimtextil in Frankfurt. We gaan er heen op zoek naar nieuwe mogelijkheden, hebben contact met

Lees meer
recyclede textielproducten

Inspireer uw klanten: ga voor gerecyclede materialen

Het schoon houden van de aarde is een belangrijk thema in deze tijd van milieubewustzijn. U kunt uw klanten ook inspireren om de aarde schoon te houden door voor gerecyclede materialen te kiezen. Bij Badstof Online bieden wij ook diverse producten aan die bestaan uit gerecyclede materialen. Dus wilt u mooie badstof producten die goed zijn voor het milieu? Kijk dan eens naar het assortiment van Badstof Online.

Lees meer
Microfiber handdoeken razend populair

Microfiber handdoeken razend populair

Handdoeken van microfiber zijn op dit moment razend populair. Door het compacte formaat zijn de handdoeken gemakkelijk mee te nemen en dus uitermate geschikt, maar dat is niet de enige reden waarom deze handdoeken zo populair zijn. In deze blog leggen we u meer uit over de voordelen en mogelijkheden.

Lees meer
Walra badlijn Badstof Online

Nieuw: de Walra badlijn!

Nieuw in de collectie van Badstof Online is de nieuwe badlijn van Walra. Een heerlijke badlijn die wasbeurt na wasbeurt zijn zachtheid en mooie doortastende kleuren behoudt, wie wil dat nu niet? De gehele badlijn is eenvoudig bij ons te bestellen en de leuke katoenen labels geven de badlijn een persoonlijke touch. Benieuwd naar de nieuwe soft cotton collectie?

Lees meer
Douchelakens met logo

Nieuw badstofmerk Byrklund

Met trots kunnen we u melden dat we een hele mooie badstoffenlijn van het merk Byrklund hebben opgenomen in ons assortiment! Byrklund is hét nieuwe badstofmerk op de Nederlandse markt, dat door zijn veelzijdigheid voor vele doeleinden kan worden ingezet. Deze nieuwe trendy, kleurrijke lijn is zeer compleet. Lees dus snel verder voor de verschillende mogelijkheden bij Badstof Online.

Lees meer
Hamamdoek als relatiegeschenk

Hamamdoeken

Badstof Online komt met een uitgebreide hamamlijn, bestaande uit de hamamdoek, pareo en hamamtas. Vanaf 100 stuks kunnen we de gehele hamamlijn bedrukken of inweven met uw logo of slogan. Zo wordt de hamamlijn in huisstijl onder andere ideaal voor een giftset of als u grote aantallen nodig heeft.

Lees meer
Handdoeken bedrukken

Beursbezoek Heimtex Frankfurt

Badstof Online werkt met sterke leveranciers die een test- en certificeringssysteem voor textiel hebben. Hierdoor kunnen wij badstof met naam, logo of afbeelding bedrukken, borduren en inweven op een manier die duurzaam is.

Lees meer
Handdoeken hotellerie

Handdoeken voor de hotellerie

Als u hotel handdoeken koopt, wilt u een handdoek die lekker zacht is, een gevoel van luxe geeft, past bij de badkamer en daarnaast langdurig mooi blijft. Bij Badstof Online bent u aan het juiste adres voor handdoeken voor de hotellerie waarmee u zich kunt onderscheiden. Met een ruim assortiment aan maten, kleuren en borduurmogelijkheden bestelt u eenvoudig en snel uw hotel handdoeken online.

Lees meer
Strandlaken met bijpassende strandtas

Handdoek met strandtas in dezelfde print

Bent u uitgekeken op uw saaie, standaard handdoek, of is hij nodig aan vervanging toe? Bij Badstof Online kunt u nu uw handdoek én strandtas laten bedrukken in dezelfde, door u uitgekozen print. Zo kunt u weer in stijl naar de sauna, het zwembad of het strand.

Lees meer
Strandlaken met logo

Strandlakens bedrukken

Heeft u er wel eens over nagedacht om een strandlaken te laten bedrukken om uw zichtbaarheid te vergroten? Met een strandlaken heeft u een groot

Lees meer