:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Badstof bedrukken

Badstof bedrukken

Wilt u badstof bedrukken, bijvoorbeeld voor een relatiegeschenk? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van de specialisten van Badstof Online. Wij kunnen uw handdoeken op verschillende manieren bedrukken waardoor u altijd het beste resultaat krijgt. We nemen graag alle mogelijkheden vooraf met u door.

De technieken van badstof bedrukken

Er zijn verschillende manieren om een handdoek te bedrukken. Welke techniek het beste is hangt af van uw wensen voor het eindresultaat. Voor een haarscherpe foto op uw handdoek gebruiken we bijvoorbeeld sublimatie print. Maar wilt u geen polyester in de handdoek, dan kunnen we reactief drukken. Dat doen we direct op de handdoek. Reactie drukken kan d.m.v. digital direct print, rotatie print of pannel print. Wij bieden de mogelijkheid aan die past bij uw aanvraag.

Ook zeefdrukken is mogelijk. Dit is geen standaard zeefdruktechniek, maar een doorontwikkelde variant hierop. We noemen dit soft towel print. Wij zorgen ervoor, in tegenstelling tot reguliere zeefdruktechnieken, dat de handdoek te allen tijde zacht blijft. Wij kunnen deze techniek toepassen op handdoeken waarbij de printkleur donkerder is dan de ondergrond.

Wilt u volledige badstof bedrukken? Dan is een digitale sublimatie het meest geschikt. Voor een chique en meer discrete handdoek bieden wij op microfiber handdoeken een hotstamp aan. Daarmee ontstaat er reliëf in de stof, zodat het logo zichtbaar is. Samen met u bepalen we welke methode het beste past bij uw wensen, want ook combinaties zijn mogelijk.

badstof laten bedrukken

Mogelijkheden bij badstof bedrukken

Er zijn veel goede redenen om handdoeken te laten bedrukken. Ze kunnen bijvoorbeeld dienen als passende handdoeken in uw hotel. Maar u kan ze ook aanbieden als geschenk. Een relatiegeschenk voor uw klanten bijvoorbeeld, of als origineel cadeau voor uw werknemers. Wij kunnen handdoeken bedrukken met afbeeldingen, namen, logo’s, teksten en patronen. We vinden de juiste manier om die op uw handdoek te krijgen. En u kan ze daarna gebruiken om de naamsbekendheid van uw zaak te vergroten, of uw klanten en medewerkers een plezier te doen met de bedrukte handdoeken van Badstof Online.

badstof bedrukken

Gespecialiseerd in het bedrukken van handdoeken

Wilt u graag handdoeken laten bedrukken voor uw klanten, medewerkers of eigen bedrijf? U kunt bij ons vanaf 25 stuks handdoeken bestellen die vakkundig worden bedrukt. Via ons offerteformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor meer informatie of vragen over onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Badstof bedrukken door Badstof Online

Wilt u graag handdoeken laten bedrukken voor uw klanten, medewerkers of eigen bedrijf? U kunt bij ons vanaf 25 stuks handdoeken bestellen die vakkundig worden bedrukt. Via ons offerteformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor meer informatie of vragen over onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!