:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Babycape Borduren

Uniek geborduurd kraamcadeau

Een geborduurde babycape is een uniek en persoonlijk kraamcadeau waar de ouders echt iets aan hebben. Laat u een babycape borduren bij Denley, dan ontvangt u een cape van het merk Beaulise. Die is gemaakt van  superzachte badstof, die de baby veel comfort biedt.

Al onze babycapes van Beaulise kunnen wij uit voorraad leveren. Wanneer u uw logo of een naam wilt laten borduren op een babycape, dan kunnen wij deze al leveren binnen 2 weken. Zo heeft u snel een uniek kraamcadeau voor uw relatie of personeel!

Borduren babycape

Babycape borduren: Grote aantallen

Wij kunnen ook voor u een grotere partij borduren met uw bedrijfsnaam en op afroep uitleveren. Wij kunnen dan elke afroep voorzien van een individuele naam. 

Wilt u een groter aantal, dan zouden we de babycape ook kunnen laten produceren met eigen label. Die leggen we vervolgens op voorraad en kunnen ook hier op afroep de babycape borduren met de individuele naam.

Wilt u een babycape borduren? Dan bent u bij Denley aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Babycapes met logo

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!