:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Golfhanddoek Bedrukken

Een golfhanddoek bedrukken bij Badstof Online

Badstof Online kan voor u golfhanddoeken bedrukken en daarbij zijn er veel mogelijkheden. U hebt de keuze uit vele standaardkleuren. De golfhanddoek is van zeer hoge kwaliteit velours katoen (400 gr/m2), meet 60 x 40 cm en is standaard voorzien van een ring met haak. De golfhanddoek is netjes opgevouwen, zodat de ring in het midden zit. Golfhanddoeken zijn leverbaar in zo’n 25 kleuren.

Golfhanddoek bedrukken

Wat is een golfhanddoek?

Een golfhanddoek is een kleine handdoek, van ongeveer 50 x 30 cm, gemaakt van badstof of velours katoen. Deze handdoeken worden gebruikt bij het golfen om een club schoon of droog te maken, zodat de golfer zijn slag optimaal kan uitvoeren. Denley kan voor u gepersonaliseerde golfhanddoeken bedrukken vanaf 50 stuks.

Uw golfhanddoek bedrukken met een logo

Denley is specialist in badstof, dus ook in golfhanddoeken met logo of naam. Heeft u een golfdag met uw relaties of nodigt u geregeld klanten uit voor een lekker potje golf? Dan is dit een ideaal geschenk. Denley kan golfhanddoeken bedrukken met uw naam of logo, of de naam of het logo van uw klant!

Custom made golfhanddoek bedrukken

U kan bij ons ook custom made golfhanddoeken laten produceren, rechtstreeks vanuit de fabriek. Voor een golfhanddoek die zich totaal onderscheidt van standaard golfhanddoeken bent u bij Denley aan het juiste adres! Omdat we rechtstreeks inkopen bij de fabrikant zijn wij altijd mee met de nieuwste technieken. 

Het is mogelijk om al vanaf 50 stuks bedrukte golfhanddoeken te bestellen. Deze golfhanddoeken worden all over fullcolour bedrukt microfiber. Het grote voordeel van microfiber is dat het meer vocht opneemt dan badstof of velours, sneller droogt en minder ruimte inneemt. Bovendien is het beter te bedrukken.

Interesse? Vraag een offerte aan om golfhanddoeken te bedrukken of neem vrijblijvend contact met ons op.

golfdoeken bedrukken

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!