:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Bedrukte handdoek

Wilt u graag een bedrukte handdoek voor uw zakenrelaties, partners of klanten? Of wilt u uw werknemers eens in het zonnetje zetten met een mooie handdoek, voorzien van uw bedrijfsnaam? Laat dan een mooie set handdoeken bedrukken bij Badstof Online. Met behulp van diverse technieken realiseren we altijd het gewenste resultaat.

Bedrukte handdoek

Bedrukte handdoek met logo of afbeelding

Een bedrukte handdoek biedt uiteenlopende mogelijkheden. Hij kan dienen als cadeautje, voor eigen gebruik of als onderdeel van een marketingcampagne. Een handdoek waarop uw bedrijfsnaam duidelijk is te zien, geeft extra zichtbaarheid en geeft uw naamsbekendheid een boost. Laat bij ons handdoeken bedrukken met uw logo, of uw bedrijfsnaam.

Hebt u er al eens aan gedacht om een volledige afbeelding op een handdoek te plaatsen? U zal er in ieder geval mee opvallen! Combinaties van technieken zijn ook mogelijk. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zichtbaar is op het strand, in de wellness, in het zwembad, enz.

Bedrukte handdoek met logo

Bedrukte handdoeken, strandlakens en hamamdoeken

Het bedrukken van badstof gaat verder dan alleen handdoeken. Badstof Online bedrukt alle soorten badstof zodat u de producten een persoonlijke touch kan geven en ze inzetten als promotiemateriaal. Denk er bijvoorbeeld ook eens aan om strandlakens of speciale hamamdoeken te laten bedrukken.

 

Een strandlaken in full colour is mogelijk met een mooie afbeelding op een groot oppervlak. De hamamdoek is heel gewild als zomergeschenk. Wij kunnen die snel en al bij lage aantallen produceren. U heeft genoeg opties om uit te kiezen als u een bedrukte handdoek wilt. We helpen u graag aan de gewenste bedrukking.

Bedrukte handdoek

Microfiber alternatief voor bedrukte handdoek

Voor het beste resultaat van uw bedrukte handdoek hebben wij speciale microfiber handdoeken in ons assortiment. Deze geven een optimaal resultaat bij bedrukking in full colour en hebben bovendien nog andere voordelen ten opzichte van traditionele katoenen handdoeken: 

  • De handdoek krimpt niet
  • De bedrukking wordt in de vezel opgenomen waardoor deze niet snel vaal wordt
  • De bedrukking heeft een hogere resolutie wat een scherper beeld geeft
  • Bij hoge aantallen is het goedkoper vanwege de goedkopere grondstof

Dit maakt een microfiber handdoek zeer geschikt om te bedrukken. U kunt handdoeken met een sublimatiedruk al vanaf 25 stuks bestellen met een levertijd van slechts 2 weken.

Handdoek bedrukt voor bedrijf

Voordelige bedrukte handdoeken

Wilt u bedrukte handdoeken snel en voordelig laten produceren? Bij Badstof Online, groothandel voor badstof, profiteert u mee van onze uitstekende relaties met leveranciers, waardoor wij korte levertijden en scherpe prijzen kunnen hanteren. Vooraf nemen we met u al uw wensen door voor uw bedrukte handdoeken, zodat we u correct kunnen adviseren over de juiste bedrukkingstechniek voor het optimale resultaat.

Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!