Handdoeken bedrukken, borduren of inweven

Bij Badstof Online kunt u uw handdoek laten borduren, inweven of bedrukken met uw logo, een bedrijfsnaam of een full color opdruk. Al vanaf 25 stuks leveren wij bedrukte handdoeken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact op voor advies. 

Handdoek met logo of bedrijfsnaam

Bent u op zoek naar een handdoek met opdruk? Dan zit u goed bij handdoekengroothandel Denley. Onze handdoeken doen het goed als relatiegeschenk, om uw bedrijf te promoten, of om te gebruiken in bijvoorbeeld hotels. Wij leveren handdoeken in allerlei soorten, maten en in diverse kwaliteitsklassen. Bij ons vindt u de badstoffenlijnen van Byrklund, Walra en The One Towelling in ons assortiment.

Er zijn verschillende methoden om een logo op een handdoek te zetten. Wij kiezen voor bedrukken, borduren of inweven. Zoekt u advies over welke druktechniek het beste is voor uw logo op een handdoek? Wij helpen u graag!

Bedrukken

Borduren

Inweven

Wilt u handdoeken laten bedrukken?

Wij zijn al 20 jaar specialist in bedrukte handdoeken. We leveren diverse collecties uit voorraad, vanaf 25 stuks. Vraag een offerte aan en ontdek de vele mogelijkheden voor het bedrukken van handdoeken!