:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Sporthanddoek Bedrukken

Sporthanddoek bedrukken? Dit kan bij Badstofonline al vanaf 25 stuks.

Runt u een fitnesscentrum, of hebt u zakenrelaties die sportief zijn? Dan is een sporthanddoek een perfect relatiegeschenk. Met uw naam of logo erop vergroot het uw naamsbekendheid, want sporthanddoeken ziet u overal: bij de fitness, de wellness, in de sauna, …

Wilt u sporthanddoeken laten bedrukken? Vraag dan direct een offerte aan!

Uw eigen label

Va. 25 stuks

Verpakt in polybag

Eigen PMS-kleur

sporthanddoeken bedrukken

Wat is een sporthanddoek?

Het bedrukken van sporthanddoeken is één van de vele mogelijkheden bij Badstof Online. Wat verstaan wij nu precies onder een sporthanddoek?

Een sporthanddoek is een langwerpige handdoek van circa 30 x 140 cm die wordt gebruikt tijdens of na het sporten, bij bijvoorbeeld fitness of tennis.

Badstof Online kan snel en voor een goede prijs sporthanddoeken bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam! Wij leveren uit voorraad of laten ze direct in de fabriek produceren. Of het nu gaat om een fitness- of sporthanddoek of microfiber handdoek, wij zijn uw specialist!

Onze sporthanddoeken zijn van hoge kwaliteit en waterabsorberend. Zowel onze terry als de microfiber modellen. Ze zijn praktisch en prettig in gebruik.

sporthanddoeken met logo

Sporthanddoek als relatiegeschenk

Het is niet uitzonderlijk dat een sporthanddoek meerdere keren per week wordt gebruikt. Dat maakt het nog interessanter als relatiegeschenk. Uw bedrijfsnaam wordt keer op keer gezien. De contact momenten zijn zelfs frequenter dan bij radio- of televisiereclame.

Een sporthanddoek meet van oorsprong 30 x 130 cm, maar daarop bestaan al heel wat varianten. Zo zien we de standaardmaat stilaan verschuiven naar 50 x 100cm. Dat levert een handdoek op die nog gebruiksvriendelijker is. 

Sporthanddoeken kunnen wij vanaf 25 stuks bedrukken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De mogelijkheden van een bedrukte sporthanddoek

Sporthanddoeken zijn goed te bedrukken. De sporthanddoek is gemaakt van velourse kwaliteit waarop een digitale print heel mooi tot zijn recht komt. Zelfs een zeefdruk komt netjes over! Diezelfde techniek is op badstof over het algemeen geen succes.

De sporthanddoek heeft een polyester boord waarop we een sublimatie print kunnen zetten. Deze techniek heeft het grote voordeel dat we al vanaf 25 stuks fullcolour sporthanddoeken bedrukken. 

De voordelen

Wij bieden u de mogelijkheid om een sporthanddoek te laten produceren en bedrukken, rechtstreeks bij een van onze fabrikanten. Hier ziet een overzicht van de voordelen die horen bij sporthanddoeken bedrukken.

  • Uw eigen label
  • Eigen PMS-kleur van de bedrukte handdoek
  • All-over bedrukt, mogelijk vanaf 25 stuks
  • Per stuk verpakt in een polybag

Materialen sporthanddoek

Deze voordelen komen terug bij elk van deze kwaliteiten sporthanddoek die u kiest: 

  • Velourse 100% katoen
  • Terry 100% katoen
  • Terry 50% katoen/50% polyester
  • 100% microfiber polyester

Onze sporthanddoeken kunnen gemaakt worden met verschillende materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen, die op zich weer passen bij verschillende vormen van gebruik, of verschillende vormen van design. Zo neemt een microfiber handdoek meer vocht op dan een katoenen badstof sporthanddoek. Maar een terry katoenen sporthanddoek heeft dan weer een meer luxueuze uitstraling. Het voelt zachter en voller aan.

Wilt u graag sporthanddoeken bedrukken? Vraag dan nu een offerte aan, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Full Colour bedrukt of geborduurd?

Als u wilt dat uw sporthanddoek extra opvalt, kan u kiezen voor een full colour handdoek. Wij kunnen de sporthanddoeken bedrukken naar uw voorkeuren en wensen. Wanneer u akkoord gaat met het design kan deze in productie.

Naast full colour bedrukking, is er ook de optie om te borduren. Bij borduren adviseren wij gewoonlijk een bescheiden afmeting. U moet zich voorstellen dat een katoenen handdoek voorzien wordt van een borduursel. De borduurgarens zijn van polyester. Omdat katoen krimpt en polyester niet, zal daarbij het borduursel altijd wat gaan “wringen”. Dat probleem is er bij bedrukking nooit. 

Onze borduursels en bedrukkingen gaan lang mee en blijven mooi, ook na veelvuldig wassen.
Welke optie u ook kiest, deze sporthanddoeken worden zeker opgemerkt.

bedrukte sporthanddoeken

Nieuw: Microfiber sporthanddoek bedrukken

De microfiber sporthanddoek wint nog steeds aan populariteit. Microfiber absorbeert meer vocht dan katoen. Het is ook lichter en kan compacter worden verpakt. Dat is natuurlijk een groot voordeel bij outdoor activiteiten. Omdat microfiber een glad materiaal is, kan hier bijzonder goed full colour en all over op gedrukt worden. Niet alleen dat; op microfiber sporthanddoeken kan ook goed een hotstamp worden geplaatst. En dat geeft uw logo een chique uitstraling.

Sporthanddoeken laten bedrukken?

Wilt u graag sporthanddoeken laten bedrukken? Vraag dan nu een offerte aan, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!