:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Handdoek met opdruk

Wilt u graag een handdoek met opdruk laten produceren? Dan bent u bij Badstof Online aan het juiste adres. Wij helpen u graag aan een mooi afgewerkte handdoek met een persoonlijke touch. Dankzij de uiteenlopende methodes om te bedrukken, kunnen we zowat iedere wens mogelijk maken. U ontvangt bovendien de beste kwaliteit tegen een lage prijs.

Handdoek met opdruk produceren

Kies uw eigen handdoek met opdruk

Er zijn veel redenen waarom u een handdoek zou personaliseren met opdruk. Een handdoek met uw logo is bijvoorbeeld een prachtige manier om u als bedrijf te laten zien. Uw bedrijfsnaam duikt telkens weer op wanneer de handdoek wordt gebruikt. Zo’n handdoek is ook een prachtig relatiegeschenk, bijvoorbeeld als bedankje voor zakenpartners of voor nieuwe klanten. Of u kan als bijvoorbeeld hotel- of wellness-uitbater uw service nog uitbreiden. 

U bepaalt helemaal zelf wat de opdruk wordt. Dat kan louter een logo of een bedrijfsnaam zijn. Maar evengoed is het mogelijk om een afbeelding te plaatsen over de volledige handdoek.

Handdoek opdruk

Bedrukkingsmethodes

Voor de opdruk van een handdoek bestaan er verschillende methodes, elk afgestemd op het gewenste resultaat en het type handdoek. Elke techniek tovert weer een ander resultaat op uw handdoek:

  • Digitaal reactief bedrukken (geschikt voor haarscherpe foto’s)
  • Digitaal direct bedrukken (kan worden geprint in meerdere kleuren op een lichtere ondergrond dan de bedrukking)
  • Screenprint (voor kleinere aantallen op een lichte handdoek in één)
  • Digitaal sublimeren (hierbij is het mogelijk om een witte handdoek te bedrukken over de gehele oppervlakte)
  • Hotstamp (creëert reliëf in de stof waardoor een logo zichtbaar wordt)

Vaak zijn combinaties van deze technieken mogelijk om het gewenste resultaat te creëren. U kunt altijd informeren naar de mogelijkheden.

HANDDOEKEN BEDRUKKEN DOOR SPECIALISTEN

U merkt dat er nogal wat mogelijkheden zijn om handdoeken te bedrukken. Het vraagt kennis om de juiste resultaten te bereiken. Wij hebben de specialisten in huis om u het optimale resultaat te garanderen. Badstof Online is als groothandel een ervaringsdeskundige op het gebied van bedrukte badstof en levert al 20 jaar maatwerk voor diverse projecten.
Bij ons profiteert u niet alleen van onze deskundigheid. Wij maken uw specifieke wens graag mogelijk.
U kan bij ons ook kleinere aantallen bestellen en de verschillende technieken combineren. Zo krijgt u altijd de door u gewenste handdoek met opdruk.

Handdoek met opdruk

Handdoek met opdruk bestellen?

Wilt u graag uw bedrijfsnaam, logo of gewoon een mooie afbeelding laten bedrukken op een set handdoeken? Bekijk dan snel de mogelijkheden van Badstof Online voor een handdoek met opdruk. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken hoe we het beste resultaat voor u kunnen realiseren.

Vraag gerust een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!