:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Golfhanddoek Borduren

Waarom een golfhanddoek borduren?

Kiest u ervoor om een golfhanddoek te borduren, dan kiest u voor kwaliteit. Zeker als u een golfhanddoek kiest uit onze Beaulise lijn. Golfhanddoeken uit deze lijn zijn van zeer goede kwaliteit en zijn iets groter dan standaard golfhanddoeken. Ze worden voorzien van een ring met een haak en zijn leverbaar in 6 verschillende kleuren: wit, zwart, navy, rood, lime en fuchsia.

Wij laten alleen professionals uw handdoeken borduren, zodat uw naam of logo zeker die luxe uitstraling heeft. Daarmee hebt u een schitterend relatiegeschenk om weg te geven tijdens uw golfevenement aan een relatie of potentiële klant. Het is al mogelijk om een bestelling te plaatsen vanaf 25 stuks.

Golfhanddoek borduren

Een custom made golfhanddoek borduren bij Denley

Denley is een badstofspecialist en zorgt ervoor dat professionals de golfhanddoeken borduren. De golfhanddoeken hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en worden razendsnel bij u geleverd. Ook onze service is een reden om golfhanddoeken te laten borduren bij Denley. Wij zijn nauw betrokken bij al onze klanten.

Direct uw golfhanddoeken laten bedrukken

Gaat u geregeld eens golfen met uw klanten? Dan is een golfhanddoek het ideale relatiegeschenk. Denley kan uw golfhanddoeken borduren. Ontdek alle mogelijkheden op onze website en vraag  een offerte aan, of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!