Handdoeken produceren in Europa

Wilt u graag handdoeken produceren in Europa? Bij Badstof online kunnen wij handdoeken bedrukken, borduren of inweven in Europese productielocaties. Of het nu gaat om een handdoek geweven met uw logo in de boord, of all over, of een bedrukte handdoek met uw eigen ontwerp in Full colour, wij weten de weg naar een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij zijn al meer dan 20 jaar specialist in badstof en weten dus uitstekend welke mogelijkheden er bestaan.

Handdoeken produceren in Europa heeft veel voordelen

Handdoeken laten produceren in Europa heeft enkele voordelen ten opzichte van productie buiten Europa. Dat zijn: 

  • Snellere levertijden
  • Mooie constante kwaliteit
  • Eenvoudigere controle op de juiste certificering
  • Lagere aantallen mogelijk
  • Milieuvriendelijker, onder andere omdat er minder transport ingezet wordt.
  • Meestal lagere prijzen
Handdoeken bedrukken

Er zijn dus nogal wat voordelen aan het produceren van handdoeken in Europa. Eigenlijk is het enige voordeel van productie buiten Europa dat dit bij grote aantallen vaak goedkoper is. Daartegenover staat een langere wachttijd. De levertijden van uit het Verre Oosten zijn een stuk langer dan binnen Europa.

Ontwikkeling en verplaatsing productie van Verre oosten naar Europa

Badstof Online heeft in diverse continenten contacten voor het produceren van handdoeken. 

De laatste jaren is een tendens te zien om weer meer in Europa te laten produceren.

Veel bedrijven vinden het een prettig idee dat hun custom made handdoeken binnen Europa geproduceerd worden onder vaak betere omstandigheden voor mens en natuur. De certificeringen zijn ook beter te controleren en kwaliteit is constanter.

Handdoeken bedrukken

Ook speelt de overweging dat bedrijven in onze contreien minder afhankelijk willen zijn van het Verre Oosten. Tijdens de Coronacrisis bijvoorbeeld lag de halve wereld plat, omdat grondstoffen en productie uit het Verre Oosten moesten komen. Badstof Online kan u optimaal adviseren welke productiefaciliteiten de beste keuze zijn voor uw specifieke aanvraag.

Specialist in handdoeken, zowel binnen Europa als het verre oosten

Wanneer u handdoeken bestelt voor uw bedrijf, stellen wij een productielocatie voor, afhankelijk van de gewenste aantallen, levertijden en techniek. De uiteindelijke keuze ligt bij u, of u uw handdoeken laat produceren in Europa, of juist in het Verre Oosten. Ook als u nog bijkomende wensen heeft in verband met productielocatie, certificering, levertijden en kwaliteiten, geven wij u het juiste advies. Zo bent u altijd verzekerd van het beste eindresultaat: een mooie handdoek!

Handdoeken produceren in Europa