:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Custom Badjas

Uw eigen custom badjas bij Badstofonline.nl

Bent u op zoek naar een custom badjas? dan bent u bij Badstofonline.nl aan het juiste adres! Meer en meer bedrijven of verenigingen hun voeren hun huisstijl door in alle facetten binnen de organisatie. Daar helpen wij graag bij. Bovendien willen we, net als u, zo weinig mogelijk concessies doen als het gaat om de gewenste uitvoering van uw custom badjas.

Veel mogelijkheden bij een custom badjas

Wanneer u ervoor kiest om een badjas custom made bij Badstofonline.nl te laten produceren, heeft u een hele reeks mogelijkheden om uw huisstijl door te voeren.
Zo starten we met een eigen nek label of side label. Uw bedrijfsnaam is dan zichtbaar in de plaats van een ander merk. Vervolgens kunt u uw eigen pms kleur doorgeven, die wij zullen inverven. Dat kan eventueel met contrast kleuren!

Uw bedrijfslogo kunnen wij rechtstreeks borduren of met een badge aanbrengen. Dat kan bovendien op posities die niet bij elke producent mogelijk zijn: groot op de mouwen bijvoorbeeld, of groot op een zak. Achter in de nek is ook mogelijk. Met een half moon stof werken we de binnenkant mooi af, terwijl het logo aan de buitenzijde netjes zichtbaar is. Deze bewerkingen kunnen alleen plaats vinden tijdens productie.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden via info@denley.nl of bel met 0031-497534647

Custom label

Verpakken van uw custom badjas

Custom badjassen worden meestal besteld om cadeau te doen aan bijvoorbeeld personeel of relaties. Om die feestelijk te verpakken, kunnen wij een mooie doos maken. Dat kan een basis giftbox zijn, maar het is mogelijk om ook die box te personaliseren in uw huisstijl. Zo wordt het nog meer een bijzondere attentie! 

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken over de verpakking via info@denley.nl of bel met 0031-497534647

Verpakking Badstof Online

Distributie van uw custom badjassen

Het lukt niet altijd om relaties of personeel persoonlijk te bezoeken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de custom badjassen door ons te laten versturen naar de adressen die u hebt doorgegeven. Ook hiervoor hebben we weer verschillende formules. Samen met u bepalen we welke oplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!