:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Badjas met logo

Wilt u graag een badjas met logo kunnen aanbieden aan uw werknemers, klanten of bezoekers? Dan kunt u bij Badstof Online gebruikmaken van de kennis en ervaring van een echte specialist in badstof. Wij kunnen allerlei soorten badjassen met diverse technieken voorzien van uw logo. Voor een gepersonaliseerde badjas die uitstraling biedt aan uw bedrijf of vereniging kunt u altijd bij ons terecht.

Een badjas met logo laten bedrukken of borduren? Laat u adviseren of vraag direct een offerte aan!

Badjas met logo als relatiegeschenk

Met uw logo op een badjas hebt u een luxe relatiegeschenk in handen. Het is een persoonlijke attentie voor zakelijke relaties, of als cadeau voor uw personeel. Tegelijk zorgt het logo voor promotie van uw bedrijf.

Wij zorgen ervoor dat de badjassen helemaal worden afgestemd op uw wensen. Een logo kan subtiel op de badjas worden gedrukt, of juist heel zichtbaar. Een mooie kamerjas met logo biedt verscheidene mogelijkheden. Om weg te geven, of om te gebruiken in bijvoorbeeld uw sauna of hotel.

badjas met logo

Badjas met Logo borduren of bedrukken

Uw logo kan op de badjas worden geplaatst door te borduren of te bedrukken. Dit hangt af van het soort badjas dat u wenst. Op basis hiervan bepalen we welke techniek het beste resultaat oplevert. We kunnen u uitgebreid adviseren over de beste methode, zodat u uiteindelijk krijgt wat u voor ogen had.

 

De keuze voor een techniek wordt onder meer gemaakt op basis van de kwaliteit en de kleur van de badjas en de opmaak van het logo. Bovendien hangt het er ook vanaf wat u graag wilt. Zo geeft borduren een meer luxueuze uitstraling, terwijl bedrukken zorgt voor een hoge kwaliteitsprint.

logo badjas

Verschillende soorten badjassen

Wij kunnen uw logo op veel verschillende soorten badjassen drukken of borduren. De meest gangbare staan in dit lijstje: 

  • Badjas met sjaalkraag
  • Badjas met capuchon
  • Badjas kimono
  • Badjas wafel pique

Wij kunnen elk van deze badjassen leveren. Omdat badjassen met sjaalkraag het meest worden gevraagd, hebben we die op voorraad en kunnen we die het snelste leveren. U hebt daarbij meteen de keuze uit 13 kleuren.

Gepersonaliseerde badjassen

Badstof Online verzorgt al jaren diverse gepersonaliseerde badstof producten. We kunnen badjassen voorzien van een logo, een naam, of initialen. Voor bedrijven kan het interessant zijn om de bedrijfsnaam op de badjas te laten drukken of borduren en zo meer exposure te genereren.

Een persoonlijke badjas zorgt er niet alleen voor dat u altijd de juiste badjas pakt, maar heeft ook uitstraling. Het schenken van een gepersonaliseerde badjas is een blijk van waardering. Er zijn verscheidene mogelijkheden om badjassen te personaliseren. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

gepersonaliseerde badjas
badjas met logo

Heeft u interesse om badjassen te laten bedrukken of borduren met uw logo? Als specialist in badstof helpen we u graag aan een vakkundig afgewerkte badjas die voldoet aan uw wensen. Vraag direct een offerte aan voor uw badjassen. We behandelen uw aanvraag binnen de 24 uur.

Ook voor vragen over bijvoorbeeld het proces of de technieken die we gebruiken, kan u altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!