Keukenhanddoeken

Badstofonline.be levert al vanaf 150 stuks custom made keukenhanddoeken. Bij dit aantal zijn er enkele beperkingen qua kleurcombinaties maar hierin kunnen wij u goed adviseren.
Bij grotere aantallen is het mogelijk om de kleuren in uw pms kleur in te verven. Omdat wij keukenhanddoeken inkopen bij diverse fabrikanten kunnen wij snel schakelen en de verschillende opties die we hebben bespreken.

KEUKENHANDDOEK EN HANDDOEK SAMEN | KEUKENSET

Als relatiegeschenk of promotie artikel is een keukenset erg leuk. We krijgen daarop heel positieve reacties van klanten. Een keukenset bestaat uit een keukenhanddoek voor de vaat en een keukendoek voor de handen. Uw relaties ontvangen daarmee  een artikel van hoge kwaliteit dat jaren lang mee gaat. Dat levert u een groot bereik op en intensieve naamsbekendheid.

Een keukenhanddoek is platgeweven en een keukendoek met lusjes (terry). Ideaal voor het gebruik in iedere keuken.

Bent u op zoek naar een partner die u met advies helpt bij de juiste aankoop van een keukenhanddoek of keukenset? Dan bent u bij Badstofonline.be aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@denley.nl of bel met een van onze keukenhanddoek specialisten 0031-497534647

Theedoeken bedrukken

FuLL colour 720 dpi

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47