:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Sporthanddoek Borduren

Sporthanddoek borduren

Wilt u voor een chique uitstraling gaan? Kies dan voor custom made sporthanddoek borduren. Bij Denley leveren wij handdoeken van hoge kwaliteit, waarmee u uw klanten en relaties positief kan verrassen. Uw logo of naam kunnen wij gemakkelijk op de sporthanddoeken borduren en daarbij verzekeren wij u van een uitstekende kwaliteit. Een bestelling voor geborduurde sporthanddoeken kan al vanaf 25 stuks.

Sporthanddoek borduren

Sporthanddoek laten borduren als relatiegeschenk

Omdat het hier gaat om handdoeken in een mooie kwaliteit velours katoen, voorzien van een borduursel, kan u een geschenk geven dat gewaardeerd wordt. Geborduurde sporthanddoeken worden veel gebruikt in fitnesscentra en bij sportevenementen, zoals tennistoernooien, golfdagen en nog veel andere sporten. Of stel met de handdoeken een kerstpakket samen!

sporthanddoeken laten borduren

Laat nu uw sporthanddoeken borduren bij Denley

Vooral wij starten met het borduren van een sporthanddoek, kijken we grondig naar het logo, zodat we advies kunnen geven over de plaats en de grootte. Daarnaast horen we graag wat uw wensen zijn en zo komen we samen tot een oplossing.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om sporthanddoeken laten borduren? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

sporthanddoek borduren

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!