:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Strandlaken Inweven

Een strandlaken inweven kan alleen tijdens het productieproces. Omdat Denley rechtstreeks inkoopt bij de producenten kunnen we u optimaal adviseren over de aankoop van ingeweven strandlakens. Voor het inweven van strandlakens gebruiken wij drie verschillende technieken:

Custom made strandlaken inweven

Strandlaken inweven jacquard

Bij het jacquard inweven van strandlakens wordt het strandlaken over de gehele handdoek in meerdere kleuren ingeweven. Om technische redenen zijn hierbij niet alle ontwerpen mogelijk. Wij vragen u om ons vooraf het ontwerp te sturen, zodat we kunnen bepalen wat de beste oplossing is voor uw wens.

Strandlakens boord inweven

Bij deze techniek bestaat de handdoek in zijn geheel uit 1 eigen PMS-kleur. Alleen de boord wordt voorzien van een logo of tekst. Dit kan aan 1 of 2 kanten van het strandlaken. Deze techniek is bij lage aantallen goedkoper dan jacquard ingeweven strandlakens. Het is mogelijk om een ingeweven boord te combineren met reliëf geweven handdoeken.

Strandlakens reliëf inweven

Strandlakens inweven met reliëf is heel geschikt als relatiegeschenk voor bijvoorbeeld uw personeel, of relaties. Uw logo presenteert zich subtiel en met klasse, in dezelfde kleur als de handdoek. Tegelijk is het logo duidelijk aanwezig, omdat het over de gehele handdoek kan worden geplaatst. Het logo is zichtbaar door het reliëf dat ontstaat door hoog- laag weving.

strandlaken

Advies nodig over een ingeweven strandlaken?

Door de vele technieken die er zijn voor het inweven van een strandlaken, kan het voor u moeilijk zijn om de juiste keuze te maken tussen alle mogelijkheden. Neem gerust contact op met ons. We doorlopen dan samen alle nodige stappen om de ingeweven strandlakens in te kopen die juist zijn voor u.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!