:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Handdoek bedrukken met logo

Wilt meer zichtbaarheid? Dan is een handdoek met uw logo een uitstekend middel. Uw bedrijfsnaam wordt op een originele manier getoond op heel uiteenlopende plekken. Badstof Online kan uw logo op verschillende manieren op handdoeken bedrukken. We garanderen u de hoogste kwaliteit en dat voordelig en snel.

Handdoek bedrukken met logo

Hoe bedrukken we uw handdoek met logo?

Een handdoek bedrukken met logo kan op verschillende manieren, afhankelijk van wat u graag wil. Wij kunnen een complete afbeelding op uw handdoek drukken met sublimatie print, of met reactief print als u geen polyester in de handdoek wilt. Reactief drukken kan met digital direct print, rotatie print of pannel print. Nog een techniek die wij gebruiken is soft towel print, een ontwikkelde variant van zeefdrukken. Dit is mogelijk wanneer de printkleur donkerder is dan de ondergrond van de handdoek. Afhankelijk van uw aanvraag kijken we naar de meest geschikte techniek. Zo komt uw logo zeker optimaal op de handdoek.

handdoek met logo
bedrukte handdoek met logo

Het totaalproces van handdoek bedrukken met logo

Badstof Online levert naast bedrukte handdoeken ook diensten in het totaalproces. Als groothandel kunnen we ook de verpakkingen van de handdoek verzorgen, of een handdoek in een andere vorm laten produceren. U kan zelfs de volledige afhandeling aan ons overlaten. Wij verzorgen dan de distributie naar uw relaties. Daarnaast is ook nog speciaal maatwerk mogelijk, zoals een verjaardagservice of giftset. Kortom, u kan het proces voor uw handdoeken met logo van begin tot eind aan ons toevertrouwen.

Handdoeken bedrukken met sublimatiedruk of hotstamp

Voor het bedrukken van handdoeken met uw bedrijfslogo, raden wij sublimatiedruk of hotstamp aan. Sublimatiedruk kunnen we al realiseren vanaf lage aantallen, vanaf 25 stuks. Kiest u liever voor een chiquere uitstraling? Dan kunnen we uw logo op handdoeken drukken met een hotstamp. Dit creëert reliëf in de stof, waardoor het logo zichtbaar wordt.

handdoek bedrukken met je logo

Uw eigen handdoek bedrukt met logo

Wilt u graag handdoeken laten bedrukken met uw eigen logo? Dan helpen we u bij Badstof Online graag verder. We bekijken samen met u wat de beste techniek is om het gewenste resultaat te  behalen en voeren dan alles snel en precies uit. Zo ziet u uw logo binnenkort verschijnen op een mooie handdoek. Wilt u nog meer informatie? Naam dan gerust contact op met ons. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aanvragen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!