Strandlakens bedrukken, borduren of inweven

Denley is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in strandlakens. We leveren diverse collecties direct uit voorraad, vanaf 25 stuks. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan of neem contact op voor advies.

Onze passie voor uw strandlaken met naam of logo

Denley is al meer dan 15 jaar dé specialist als het gaat om badstof. Wist u dat een strandlaken gemiddeld 10 jaar wordt gebruikt? Het is daarom van essentieel belang dat uw strandlaken voldoet aan al uw verwachtingen. Bij ons kan u daarvoor terecht, of het nu gaat om 25 of 100.000 stuks. 

Uw uiteindelijke keuze hangt natuurlijk af van uw budget en uw verwachtingen. Er is een ruime keuze uit diverse kwaliteiten. Gewoonlijk geldt: hoe zwaarder de handdoek hoe luxueuze die aanvoelt en hoe langer hij meegaat. Ook is het mogelijk om custom made strandlakens te bestellen. Hierbij heeft u de vrije keuze in kleur, afmeting, kwaliteit, verdelingsmogelijkheden en label.

Strandlaken bedrukken

Strandlaken borduren

Strandlaken inweven

Wanneer u een strandlaken cadeau geeft, moet het natuurlijk ook mooi verpakt zijn. Wij bieden strandlakens met bedrukte verpakking, compleet in uw huisstijl. De strandlakens kunnen verpakt worden in een koker, doosje of polybag met inlay.

Interesse in een custom made strandlaken? Neem contact met ons op en wij adviseren u vrijblijvend.

Strandlakens bedrukken
Strandlakens borduren

Wilt u strandlakens laten bedrukken?

Wij zijn al 20 jaar specialist in strandlakens. We leveren diverse collecties uit voorraad, vanaf 25 stuks. Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor het bedrukken van strandlakens!