:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Handdoek Inweven

Bij het inweven van een handdoek wordt een logo, tekst of afbeelding verwerkt in de structuur van de handdoek. Een handdoek inweven gebeurt dus tijdens het productieproces van de handdoek. Er is de keuze uit drie technieken:

  • Jacquard inweving
  • Boordinweving
  • Reliëfinweving

Handdoek met jacquard inweving

Bij een handdoek ingeweven met een jacquard inweving worden de garens ingeverfd in de gewenste PMS kleur. Daarbij is het mogelijk om het logo over heel de handdoek te plaatsen. Elk logo is anders, dus afhankelijk van het logo kunnen we bepalen wat technisch mogelijk is. Deze techniek geeft de handdoek een mooie uitstraling.

Handdoek met boordinweving

De naam zegt het al: het logo wordt in de boord ingeweven. Dit kan tot maximaal vier kleuren en geeft een rustige uitstraling aan uw handdoek. U kiest zelf de kleur van de handdoek door de gewenste PMS kleur op te geven. Bij deze techniek krijgt de handdoek de gewenste kleur door hem te wassen in een verfbad.

Handdoek met reliëfinweving

Deze techniek wordt ook wel hoog/laag weving genoemd, het logo wordt bij deze techniek uitgeschoren, waardoor het subtiel zichtbaar is. Dat geeft een chique uitstraling. Het logo heeft dezelfde kleur als de rest van de handdoek. Ook bij deze techniek krijgt de gehele handdoek een verfbad.

Inweven is specialistisch werk

Het inweven van een handdoek vraagt een nauwkeurige techniek. Het is echt specialistisch werk. Heeft u interesse in een handdoek met inweving, of wilt u meer informatie over het inweven van een handdoek? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

boordinweving Trespa

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!