:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Strandlaken Borduren

Al vanaf 25 stuks kan Denley voor u strandlakens borduren. Op die manier verlagen wij de drempel voor de zakelijke markt om geborduurde strandlakens in te zetten als relatiegeschenk. Bij het borduren van strandlakens gebruiken wij badstof van hoge kwaliteit. Dat biedt een ruime keuze aan handdoeken in krachtige kleuren, gemaakt van duurzame kwaliteit Turks katoen. 

Enkele aandachtspunten bij de aanschaf van geborduurde strandlakens:

  • Op de plaats van het borduursel verliest een strandlaken zijn absorberende functie.
  • Aan de achterzijde van het borduursel ziet u vilt met de afgewerkte steken.
  • De prijs voor het borduren wordt bepaald door het aantal steken. Hoe groter het borduursel, hoe meer steken. 
  • Vanaf 25 stuks kunnen wij custom made een strandlaken borduren waarbij het borduursel in de boord is verwerkt. Zo is de achterzijde netjes afgewerkt en verliest het strandlaken amper zijn absorberende functie.
Strandlakens borduren

Waarom een strandlaken borduren?

Een strandlaken borduren heeft een aantal voordelen ten opzichte van het bedrukken. Een geborduurd strandlaken heeft een meer chique uitstraling ten opzichte van een bedrukt exemplaar. Bij borduren is levering mogelijk vanaf 25 stuks. U betaalt bij de eerste bestelling eenmalig opstartkosten, bij vervolgopdrachten vervallen die kosten.

Wilt u strandlakens borduren? Dan adviseren wij u graag. Door onze expertise en ervaring kunnen wij u bondig en accuraat adviseren. Het is al gebleken dat klanten dit waarderen en vooral: dat het resultaat aan hun verwachtingen voldoet.

Veel kleurmogelijkheden

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar andere maten of juiste een bedrukking?

Op deze pagina vindt u verscheidene mogelijkheden bij elkaar om handdoeken te borduren of te bedrukken. Er is ook keuze tussen verschillende formaten. Naast handdoeken van 100 x 180cm leveren wij ook andere afmetingen. Via de linken hieronder navigeert u vlot naar deze productpagina’s

Andere afmeting: 

Bedrukken: 

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!