:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Babycape Inweven

Babycape inweven als uniek geschenk

Een babycape is een gewaardeerd geschenk bij de geboorte van een kindje. Het wordt zeker gebruikt! Daarom is het helemaal een goed idee om te zorgen voor een babycape met uw bedrijfsnaam in het labeltje. Wij kunnen voor u een eigen ontwerp inweven in de babycape. Zo heeft u een uniek geschenk in handen. Wij kunnen de voorraad voor u beheren en op afroep de naam van de baby borduren. Dat maakt het cadeau heel persoonlijk en de waardering nog groter. U heeft er immers aandacht aan besteed.

Mogelijkheden van het inweven

Een babycape inweven moet gebeuren tijdens het productieproces. Daardoor zijn hier wat grotere aantallen aan verbonden, toch minstens zo’n 150 stuks, afhankelijk van uw ontwerp. Al onze productie artikelen voorzien we van een ‘branded’ labeltje met uw naam. Zo creëert u uw eigen babycape!

Babycape jacquard inweving

Wij zijn specialisten in het produceren van badstof, waaronder het inweven van babycapes. We bevelen de  jacquard inweving aan. Een babycape met jacquard inweving krijgt een fancy design mee: geen groot logo, maar juist een leuke samenstelling van kleuren of een afbeelding. 

Heeft u vragen of wilt u advies op maat? Neem gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!