:

Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Handdoek Bedrukken

Een handdoek laten bedrukken? Badstofonline.be biedt u uiteenlopende mogelijkheden voor het bedrukken van handdoeken. U kunt ervoor kiezen om handdoeken te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, uw logo, een tekst of een afbeelding. Combinaties daarvan zijn ook mogelijk. We adviseren u graag aan de hand van uw wensen. Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

full colour 720 dpi

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Vanaf 25 stuks

handdoek bedrukken
KPN Hansdoek

Handdoeken bedrukken vergroot uw zichtbaarheid en naamsbekendheid

Een bedrukte handdoek kan op verschillende manieren dienstdoen. Als uniek relatiegeschenk voor uw klanten en/of collega’s, voor eigen gebruik (bijvoorbeeld als hoteleigenaar), als aanvulling op uw marketing (zie bovenstaande voorbeeld van de KPN Hansdoek) of bij een jubileum. 

Een handdoek met een duidelijke bedrijfsnaam erop zorgt voor meer zichtbaarheid en geeft uw naamsbekendheid een boost. Wij kunnen handdoeken bedrukken met uw logo, of uw bedrijfsnaam. Maar het is ook mogelijk om een afbeelding te kiezen als opdruk. Combineren is natuurlijk ook mogelijk. U laat dus uw bedrijf opvallen zoals u dat wil.

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zichtbaar is op het strand, in de wellness of bij het zwembad.

Bedrukte handdoek

Technieken voor een handdoek bedrukken

U hebt de keuze uit verscheidene technieken. Elke techniek om een handdoek te bedrukken, tovert weer een ander resultaat op uw handdoek. Wij bekijken steeds vooraf met u wat uw wens is en welke techniek daarvoor de beste keuze is.

Combinaties van verschillende technieken zijn vaak mogelijk.

handdoek

Handdoeken bedrukken door specialisten

U merkt dat er nogal wat mogelijkheden zijn om handdoeken te bedrukken. Onze specialisten adviseren u graag. Zo kan u kiezen voor de oplossing die het beste bij u past, ook binnen het budget en levertijd die u aangeeft. 

Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

douchelaken

Korte levertijden en scherpe prijzen

Bij Badstof Online, groothandel voor badstof, profiteert u mee van onze uitstekende relaties met leveranciers, waardoor wij korte levertijden en scherpe prijzen kunnen hanteren. We bespreken vooraf de wensen voor uw bedrukte handdoeken en adviseren over de juiste bedrukkingstechniek voor het optimale resultaat.

Laat uw handdoeken bedrukken

Als specialist in het bedrukken van handdoeken, helpen wij u graag aan een vakkundig afgewerkte handdoek die compleet voldoet aan uw wensen. Vraag gerust een offerte aan voor uw handdoeken. Wij reageren binnen de 24 uur. 

Hebt u nog vragen over de technieken die we gebruiken of over hoe het proces verloopt? Neem dan contact op voor meer informatie!

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!